Om HDAB

Hellman Dynamic AB startades 2012 AV Olle och Erika Hellman som äger bolaget tillsammans.

Bakgrund

Hellman Dynamic AB skapades 2012 av Olle och Erika Hellman. Olle är Dev-Ops ingenjör och har arbetat som IT expert i 17 år. Erika har arbetat som chef och VD i över ett decennium på både fast och interimsbasis. Hon har även arbetat som upphandlare för offentlig sektor.

Historia

Det hela började med att Olles produkt Esportcalendar fick ett globalt genomslag med en och en halv miljon unika användare på en månad. Detta uppmärksammades av ett storbolag som köpte produkten. Här hade grundarna av bolaget kunnat vara nöjda. Men på grund av genuin passion för teknik och entreprenörskap slutade inte resan. I stället har bolaget växt genom åren med anställda och utvidgade tjänster.

Nu

Idag finns bolaget både i Borlänge och Gävle.

Vi har partnerskap med både stora och små bolag. Våra kunder finns inom både offentlig och privat sektor och vi kan leverera seniora tjänster som spänner från projektledning till expertis inom produktutveckling, kodning, analys, krav, och test. Vi brinner för DevOps och automatisering. Våra led och leveransord som genomsyrar vår verksamhet är Dynamik-Mod-Integritet.

Blogg