Dynamic LunchED©

Ta chansen att bli certifierad SCRUM master. Hellman Dynamic erbjuder dig och dina medarbetare en utbildning på hemmaplan i Borlänge utan att förlora värdefull arbetstid till riktigt fördelaktiga priser.

Med Dynamic LunchED utbildar vi den som vill bli Certifierad SCRUM master över lunchen på hemmaplan i små grupper om max 8 deltagare per grupp.

Funkar det verkligen?
Javisst! vi har certifierat både SCRUM masters och SCRUM Product owner med Dynamic LunchED©

Kurs 1 - Intensivkurs Scrum-certifiering

Den första kursen riktar sig till dig som vill skriva provet för certifiering av Scrum, redan har de grundläggande kunskaperna i agila metoder och har arbetat tidigare i SCRUM team.

Kursen består av 5 luncher a 45 minuter där vi går igenom ett exempel på ett SCRUM master prov och teorierna bakom. När du känner sig redo skriver den sedan provet online och blir därmed certifierad SCRUM master. Deltagare erhåller även ett intyg om deltagande i kursen “Agila metoder”.

Kostnaden för kursen är 8 950 kr e​ x moms. Då ingår lunch, utbildning och ett provtillfälle online.

Kurs 2 - Intro till Scrum

Denna kurs riktar sig till dig som inte har arbetat agilt eller med SCRUM tidigare och inte avser att certifiera dig till SCRUM master men ändå vill ha kompetens inom området.

Kursen består av 5 luncher där man får lära sig de agila grunderna och bakomliggande teorier.

Kostnaden för kursen är 7 450 kr e​ x moms. Då ingår lunch, utbildning.

Kurs 3 - Intro till Scrum + Intensivkurs Scrum-certifiering

Kursen består av 10 luncher där man får lära sig de agila grunderna och bakomliggande teorier. Du går först Kurs 1 och sedan Kurs 2. När du känner sig redo skriver den sedan provet online och blir därmed certifierad SCRUM master. Deltagaren erhåller även ett intyg om deltagande i kursen.

Kostnaden för kursen är 14 450 kr e​ x moms. Då ingår lunch, utbildning och ett provtillfälle online.

Få kursen på plats

Företagsspecifik intensivkurs, välj kursalternativ 1, 2 eller 3 och få kursen i era egna lokaler. Varje kurs ovan går att få Kursen hålls 5 luncher i rad under en eller två arbetsveckor på plats hos företaget.

Pris på offert.


Anmälan och kurstart

Kurserna startar 2019-03-08.

Minimum antal deltagare är minst 5 st.

Klicka här fär att anmäla intresse för LunchEd

Tänk om - Tänk dynamic